Your address will show here +12 34 56 78
БЛОГ

Дигитален маркетинг

Тенденции в дигиталния маркетинг през 2021 година

Предизвикателствата, пред които 2020 г. ни изправи надминаха и най-смелите прогнози за развитието на дигиталния маркетинг. Бързите промени принудиха собствениците на бизнес да пренесат огромна част бизнеса си и комуникацията с клиенти онлайн. Ако някой е изпитвал съмнения относно нуждата от активно поддържани канали в интернет, то изминалата година доказа повече от всякога, че бъдещето е в дигиталното пространство.

Корпоративен ПР, Маркетинг

Интегрирани маркетингови комуникации или как да популяризирате бизнеса си по-ефективно

Позиционирането на вашия бизнес и представянето му пред целевата аудитория е в основата на маркетинговата стратегия на всеки бранд. Ако сте решили да насочите усилия в областта на маркетинговите комуникации, тогава трябва да знаете, че е важно те да бъдат координирани и в синхрон.

Дигитален маркетинг

Съвети за бизнес профили в Instagram

За по-малко от 8 години от създаването на Instagram, социалната мрежа отбелязва над 800 милиона активни потребители, надминавайки Twitter, Snapchat и много други канали.

Маркетинг

Маркетинг грешки на предприемачите

Всеки предприемач прави грешки в началото, важното е да се стремиш да правиш колкото се може по-малко. За стартиращите бизнеси е изключително важно да положат правилно основите на маркетинг стратегията си – да изберат ключовите си послания, да дефинират точно таргет аудиторията си и да определят каналите, по които ще достигнат до нея.

Дигитален маркетинг

Тенденции в дигиталния маркетинг за 2018-та година

В дигиталната сфера промените са изключително динамични и всяка година се забелязват определени тенденции, които трябва следите.

Mаркетинг

5 маркетинг съвета за стартъпи с малък бюджет

Нищо не стимулира креативността така, както ниския бюджет. Ограничените средства за маркетинг, с които разполагат повечето стартъпи в началото на развитието си, не трябва да ги обезкуражават, а напротив – да ги мотивират да използват нестандартни похвати, за да увеличат разпознаваемостта си.

Тенденции

Жените в света на бизнеса, ПР и комуникациите

Оказва се, че ПР е професия, в чието развитиежените имат не просто равностойно, а водещо отношение и примерът на жените в ПР трябва да бъде показван и стимулиран като практика и в други сектори на икономиката.

Корпоративен ПР

ПР-актики за изграждане на корпоративен имидж

Всяка компания има за цел да изгради своята положителна репутация и дългосрочни взаимоотношения с потребителите си, защото положителният имидж се възприема като гарант за високо качество на продукта или услугата й. Ключът към дълготрайните взаимоотношения с потребителите - настоящи и бъдещи, е общуването на един и същ, разбираем език.

Маркетинг

Как да създадете ефективна маркетинг стратегия за Вашия бизнес?

Ако имате собствен бизнес, със сигурност знаете колко е важно да имате изгадена стратегия и бизнес план, които очертават посоката на развитие и че те са определящи за успеха му. Един изключително важен елемент от този план е маркетинг стратегията.

Корпоративен ПР

7 важни стъпки при организирането на корпоративно събитие

От избора на тема и участници, през подбора на локация и кетъринг, до декорацията – всичко има значение при организирането на корпоративно събитие и то не е никак лесна задача.

Дигитален маркетинг

Facebook страница или корпоративен блог?

Правилната комуникационна стратегия включва комбинация от различни канали. Което означава, че трябва да анализирайте внимателелно средата, в която оперирате, за да изберете подходящите платформи, да се съсредоточите върху тях и да бъдете достатъчно активни.

Дигитален маркетинг

5 основни съвета за вдъхновение за маркетинг чрез съдържание

Сигурно сте чували израза „съдържанието е кралят“. То е един от най-силните и влиятелни фактори онлайн и то не само за уеб търсачките, но и за най-важните хора за Вашия бизнес - клиентите Ви.

Mаркетинг

10 признака, че имате нужда от помощ в маркетинга

Маркетинг специалистите индетифицират правилната аудитория за Вашия бизнес и създават стратегия, която да превърне пасивните потребители в активни купувачи.

Обяви

Ти ли си новият ни PR&Marketing Assistant?

Ако си: – Талант, който иска да научи всички за маркетинг и PR сферата. – Любопитен типаж, който не пропуска да си направи профил във всяка възможна социална мрежа и интересните неща на деня не убягват от погледа му. – Идейна личност, която не се страхува да използва въображението си.

Тенденции

10 ПР тенденции, които трябва да следите през 2017

ПР комуникациите зависят все повече от дигиталните медии. Имайки предвид тяхното постоянно развитие, не е изненада за никого, че инструментите и тактиките в ПР-а ще се променят. Вижте какво да очаквате през 2017-та.