Your address will show here +12 34 56 78
БЛОГ

Тенденции

10 ПР тенденции, които трябва да следите през 2017

ПР комуникациите зависят все повече от дигиталните медии. Имайки предвид тяхното постоянно развитие, не е изненада за никого, че инструментите и тактиките в ПР-а ще се променят. Вижте какво да очаквате през 2017-та.

Тенденции

Жените в света на бизнеса, ПР и комуникациите

Оказва се, че ПР е професия, в чието развитиежените имат не просто равностойно, а водещо отношение и примерът на жените в ПР трябва да бъде показван и стимулиран като практика и в други сектори на икономиката.

Корпоративен ПР

ПР-актики за изграждане на корпоративен имидж

Всяка компания има за цел да изгради своята положителна репутация и дългосрочни взаимоотношения с потребителите си, защото положителният имидж се възприема като гарант за високо качество на продукта или услугата й. Ключът към дълготрайните взаимоотношения с потребителите - настоящи и бъдещи, е общуването на един и същ, разбираем език.

Маркетинг

Как да създадете ефективна маркетинг стратегия за Вашия бизнес?

Ако имате собствен бизнес, със сигурност знаете колко е важно да имате изгадена стратегия и бизнес план, които очертават посоката на развитие и че те са определящи за успеха му. Един изключително важен елемент от този план е маркетинг стратегията.

Корпоративен ПР

7 важни стъпки при организирането на корпоративно събитие

От избора на тема и участници, през подбора на локация и кетъринг, до декорацията – всичко има значение при организирането на корпоративно събитие и то не е никак лесна задача.

Дигитален маркетинг

Facebook страница или корпоративен блог?

Правилната комуникационна стратегия включва комбинация от различни канали. Което означава, че трябва да анализирайте внимателелно средата, в която оперирате, за да изберете подходящите платформи, да се съсредоточите върху тях и да бъдете достатъчно активни.

Дигитален маркетинг

5 основни съвета за вдъхновение за маркетинг чрез съдържание

Сигурно сте чували израза „съдържанието е кралят“. То е един от най-силните и влиятелни фактори онлайн и то не само за уеб търсачките, но и за най-важните хора за Вашия бизнес - клиентите Ви. Създаването или поддържането на интернет съдържание не е никак лесно постижима цел – за изготвянето на уникално и различно такова са Ви необходими време и усилия. Често може да изпадете в ситуация, в която чувствате, че идеите Ви се изчерпват или не Ви достига време.

Mаркетинг

10 признака, че имате нужда от помощ в маркетинга

Маркетинг специалистите индетифицират правилната аудитория за Вашия бизнес и създават стратегия, която да превърне пасивните потребители в активни купувачи. Ако бизнесът Ви е в застой и не знаете как да промените тази тенденция или се разраства, но искате това да се случва още по-бързо, значи имате нужда от помощ от професионалисти. Ако нямате маркетинг екип или обслужваща агенция, ето 10 причини, които могат да ви накарат да размислите:

Mаркетинг

5 маркетинг съвета за стартъпи с малък бюджет

Нищо не стимулира креативността така, както ниския бюджет. Ограничените средства за маркетинг, с които разполагат повечето стартъпи в началото на развитието си, не трябва да ги обезкуражават, а напротив – да ги мотивират да използват нестандартни похвати, за да увеличат разпознаваемостта си. Изключително малко са бизнесите, които могат да си позволят да разчитат само на билборди и уеб банери. Днес всеки предприемач трябва да е в крак с маркетинг тенденциите и да се възползва максимално от всички подхвати и канали. Ето няколко съвета как можете да си създадете успешна маркетинг стратегия без да изразходвате огромни бюджети:

Обяви

Ти ли си новият ни PR&Marketing Assistant?

Ако си: – Талант, който иска да научи всички за маркетинг и PR сферата. – Любопитен типаж, който не пропуска да си направи профил във всяка възможна социална мрежа и интересните неща на деня не убягват от погледа му. – Грамотен човек, който прави разлика между правописни, пунктуационни и граматически грешки – Идейна личност, която не се страхува да използва въображението си. – Социален в социалните мрежи и в социалните медии, но и извън тях. – Амбициозен човек, който иска да се развива в сферата.